20 Aralık 2012 Perşembe

ULTRASONİK FARE HASERE KOVUCU 500 M2 ETKİLİ


TÜRKİYE'DE EMSALİ YOKTUR


İNGİLTERE'DEN İTHALDİR!

TEL :   0533 664 2759
AVRUPA'DA EN ÇOK SATILAN HAŞERE VE KEMİRGEN KOVUCUDUR
ETKİ ALANI : 500 m 2
ŞOOOOOOOOOK FİYAT  

ÜRÜN KAMPANYA FİYATI  : 149,00 TL 



HAŞERELERDEN VE  KEMİRGENLERDEN  24 SAAT KORUMA

 EPC 3000 model ultrasonik kovucu özel olarak çalışmalar sonucunda maximum yarar sağlıyacak şekilde geliştirilmiş ve dizayn edilmiştir.Ürün üzerinde her biri 120 desibellik ses veren 3 adet speaker bulunmaktadır. Bu speakerlar ses dalgalarının 360 derece dağılmasını sağlamak üzere geliştirilmiştir.
Cihazın vermiş olduğu ultrasonik sesler insanlar ve diğer evcil hayvanlar tarafından duyulmamaktadır.Bu da sizin ve evinizde beslediğiniz diğer evcil hayvanlarınızın rahatsız olmasını engellemektedir.
EPC 3000 televizyon, radyo, hırsız alarmı, yangın alarmı, duman dedektörleri gibi elektronik cihazların sinyallerine kesinlikle zarar vermez ve etkilemez.
EPC 3000 otomatik olarak 20000Hz - 45000Hz frekans aralığında ultrasonik ses yayınlar ve devamlı olarak patentli " Attack Wave Sistemi " ile tüm kemirgenleri ortamdan uzaklaştırır, kovar. Bu sistemde frekanslar otomatik olarak değişir ve maximum etki sağlanır.
Ürün etki alanı 500 metrekaredir. 360 derecelik bir açı ile tüm odalarda ve evde ölü alan bırakmıyacak şekilde dizayn edilmiştir.Bu da ürünün diğer aynı etki mesafesi olan ürünlerden çok daha etkin bir performans sergilemesini sağlamaktadır.

Ürünün Kovduğu hayvanlar :Fareler, sıçanlar, akrep vb. hayvanları bölgeden uzaklaştırır, bir daha gelmemelerini sağlar.

Uyarılar :
Cihazı test konumunda kulağınıza yaklaştırmayınız.
Cihazı dış ortamlarda sıvı teması olabilecek yerlerde kullanmayınız.Cihaz su geçirir.
Cihazı koltuk arkası, dolap arkası, buzdolabı arkası gibi yerlere konumlandırmayınız, etkisini azaltırsınız.
Cihazı köşe bölgelere konumlandırınız, kullanma kılavuzunda en etkili konumlandırma şekli yer almaktadır.
Cihazı 24 saat devamlı çalıştırınız ve yer değiştirmemeye özen gösteriniz.

Kullanımı : Cihazın kullanımı çok basittir.Uygun olan stratejik yere yerleştirdikten sonra cihazı adaptörünü enerjiye bağlayınız ve "ON" konumuna getiriniz.Cihaz hazırdır ve çalışmaya başlamıştır.Artık 24 saat güvendesinizdir.

Teknik Özellikler 
Ağırlık                : 340gr.
Güç                    : 2 watt
Frekans aralığı  : 20000Hz to 45000Hz
Ses çıkış gücü   : 120dB x 3 Adet speaker toplam 360dB

Not:
Ürün İngiltere'den ithaldir.Bu sebeple adaptör girişi bizim ülkemizden farklıdır.Ücretsiz olarak biz dönüştürücü aparatı sizlere sağlıyoruz.Kargonuza ücretsiz olarak eklenecektir.

FARELERİ NASIL ETKİLEDİĞİNİ İZLEMEK İÇİN LÜTFEN LİNKE TIKLAYINIZ.

http://www.youtube.com/watch?v=u61wsdpKS6k

Farelerin Dişleri Yangın Çıkaracak Kadar Tehlikelidir

 Doğanın en güçlü dişlerine sahip canlıları arasında yer alan fareler, yaşam alanlarını haşereler gibi istila etseler de aslında memelidirler. 
Böcekler ve diğer haşereler gibi yumurtlamak yerine doğurarak çoğalan fareler, yaşam alanı olarak da çatı arası, depo, garaj, bodrum, döşeme içi, duvarlardaki oyuk ve delikleri seçerler. Bu alanları hem loş hem de pis olması nedeniyle tercih ettikleri gibi, insanların besin kaynaklarına yakın olmalarına da dikkat ederler.
 Ev faresi (fındık faresi), çatı faresi gibi evlerde yaşayan fare türleri ile birlikte lağım faresi (sıçan) gibi türler de evlere yakın alanlarda yaşarlar. Tarla faresi, çöl faresi gibi yaban fare çeşitleri ise ekili arazilerde, seralarda, fidanlıklarda ve diğer açık alanlarda yuvalanırlar. 
Farelerin en sevdikleri yiyecekler arasında çikolata, et, kaşar peyniri, tahıl, ekinlerin kökü, tohum, meyve, fidanların kabukları gibi maddeler gelse de, bir fare yeterli besin kaynağına ulaşamazsa kıyafetlerden mobilyalara her şeyi hemen her şeyi kemirebilir. Mermeri bile kemirebilecek kadar güçlü dişleri bulunduğu gibi, bu dişler kendilerini yenileme özelliğine de sahiptir. Yani fare kemirmesi ve fare ısırması ile aşınan dişler kendilerini yenileyerek eski sağlam ve keskin hallerine dönebilirler. 
Fareler Usta Kundakçılardır.
 Bu nedenle hem yaban fareleri hem de evlerde yaşayan fareler zaman zaman büyük tehlikelere neden olabilmektedirler. Hastalıkların dışında bu tehlikelerin başında da yangınlar gelir. Evlerde ve evlere yakın bölgelerde yaşayan fareler, yuvalandıkları yerlerde tüketebilecekleri her şeyi tüketirler. Buna gıda kaynakları, mobilyalar, kıyafetler dahil olduğu gibi anten kablolarını ve elektrik tesisatında yer alan kabloları da eklemek mümkündür. Yapılan araştırmalara göre bilinmeyen nedenlerle çıkan yangınların 4’te 1’lik kısmına sincap, sıçan, lağım faresi, çatı faresi gibi kemirgen hayvanlar neden olur. Özellikle çatı arası, yer altı kanalları gibi bölgelerde yaşayan fareler, yeterli besin kaynağına ulaşamadıklarında kablo kemirmeye başlarlar ve bu da kısa devre oluşmasına neden olabilir. Kablolar Onların İştahlarını Kabartır Özellikle elektrik kabloları, iç kısımda yer alan telleri korumak için plastik bir malzemeyle kaplıdırlar ve bu dış kabuk, bir süre sonra ısınmaya başlar. Isındıkça farelerin ilgisini çekmeye başlayan kabloları kemiren fareler, tellerin birbirlerine değmesi ya da kopması nedeniyle kısa devre oluşmasına yol açarlar.  Bu sorunun neticesinde de kablolardan kıvılcım çıkar. Genellikle ahşap malzeme kullanılarak yapılan çatı arası, bodrum gibi alanlar da bu kıvılcımların etkisiyle yanmaya başlar. Bu tip alanlar sürekli göz önünde olmadıkları için bir kıvılcımdan başlayan küçük yangınları fark etmek de mümkün değildir.  Bir kaplama ya da ahşap kolondan diğerine sıçrayan ateş, yine fark edilemediği için kısa süre içerisinde bütün depoyu, bodrumu ya da çatıyı sarar.  Fareler daha çok gece açığa çıktıkları için de oluşacak bu tip sorunları büyümeden önlemek daha zor hale gelir.  Yangınların büyük bir kısmının geceleri başlamasının ve önlenememesinin nedeni, insanların çoğunun uyuyor olmalarından ya da dikkatlerinin tamamen dağınık olmasından kaynaklanır. 
Ayrıca açık arazilerdeki yüksek gerilim hatları da fare kemirmesi nedeniyle yangınlara yol açabilmektedir. Yüksek gerilim hattında yer alan kabloları kemiren fareler, oluşan kıvılcımların kuru otlara sıçraması nedeniyle büyük yangınlara ve dolayısıyla önlenemez çevre felaketlerine neden olabilirler.
 Bu nedenle farelere önlem almak, farelerin zararları arasında yer alan hastalıklardan ve yangınlardan korunmanıza yardımcı olabilir. Hem Önlem Hem de Profesyonel Destek Almalısınız Fareyle mücadele etmek için yapılması gereken ilk şey, farelere yaşam alanı bırakmamaktır. Kapı altı, pencere kenarı, çatı arası, bodrum, garaj, döşeme gibi alanlardaki açıklıkların kapatılması, farelerin evinize girememesine yardımcı olacaktır. Tarla farelerinden korunmak için de ekili arazilerin etrafının kazılması ve bu çukurların suyla doldurulması gerekir. Ayrıca temizlik ve düzen sağlanmalı, eve fare girmemesi için de doğal fare düşmanı olan kedilerden yararlanılmalıdır. 
Bu önlemler fareden kurtulmak için büyük fayda sağlasa da kesin çözüm için fare ilaçlama firmalarına başvurmak ve profesyonel destek almak tek seçenektir. 



adana ultrasonik haşere fare kovucu cihazlar,adana haşere market,adıyaman ultrasonik haşere fare kovucu cihazlar  adıyaman haşere market,hatay haşere market,antakya haşere market,iskenderun haşere market,dörtyol haşere market,seyhan haşere market,ceyhan haşere market,tarsus haşere market,mersin haşere market,içel haşere market,kızkalesi haşere market,anamur haşere market,silifke haşere market,gülnar haşere market,alanya haşere market,antalya haşere market,manavgat haşere market,karaman haşere market,konya haşere market,kayseri haşere market,ısparta haşere market,burdur haşere market,denizli haşere market,izmir haşere market,aydın haşere market,bodrum haşere market,manisa haşere market,uşak haşere market,afyon haşere market,kütahya haşere market,balıkesir haşere market,çanakkale haşere market,edirne haşere market,keşan haşere market,lüleburgaz haşere market,kırklareli haşere market,tekirdağ haşere market,bursa haşere market,istanbul haşere market,bakırköy haşere market,kağıthane haşere market,küçükçekmece haşere market,nişantaşı haşere market,caddebostan haşere market,mecidiyeköy haşere market,taksim haşere market,fatih haşere market,beşiktaş haşere market,kadıköy haşere market,kocaeli haşere market,izmit haşere market,sakarya haşere market,adapazarı haşere market,düzce haşere market,bilecik haşere market,eskişehir haşere market,bolu haşere market,zonguldak haşere market,kastamonu haşere market,bartın haşere market,karabük haşere market,çankırı haşere market,çorum haşere market,amasya haşere market,tokat haşere market,bayburt haşere market,ankara haşere market,kırıkkale haşere market,yozgat haşere market,kırşehir haşere market,nevşehir haşere market,niğde haşere market,aksaray haşere market,sivas haşere market,kilis haşere market,osmaniye haşere market,gazinatep haşere market,kahraman maraş haşere market,şanlı urfa haşere market,diyarbakır haşere market,gümüşhane haşere market,samsun haşere market,terme haşere market,çarşamba haşere market,ordu haşere market,giresun haşere market,trabzon haşere market,rize haşere market,ardaşen haşere market,hopa haşere market,artvin haşere market,yusufeli haşere market,murgul haşere market,şavşat haşere market,ardahan haşere market,kars haşere market,ığdır haşere market,erzrum haşere market,erzincan haşere market,malatya haşere market,elazığ haşere market,tunceli haşere market,bitlis haşere market,bingöl haşere market,van haşere market,batman haşere market,siirt haşere market,hakkari haşere market,ağrı haşere market,şırnak haşere market,mardin haşere market,mardin ultrasonik haşere fare kovucu cihazlar, ultrasonik fare kovucu cihazlar,elektronik kovucular,fare kovucu cihaz,kuş kovucu cihaz,ultrasonic cihazlar,ultrasonic pest repeller.
adana ultrasonik haşere fare kovucu cihazlar,adana haşere market,adıyaman ultrasonik haşere fare kovucu cihazlar  adıyaman haşere market,hatay haşere market,antakya haşere market,iskenderun haşere market,dörtyol haşere market,seyhan haşere market,ceyhan haşere market,tarsus haşere market,mersin haşere market,içel haşere market,kızkalesi haşere market,anamur haşere market,silifke haşere market,gülnar haşere market,alanya haşere market,antalya haşere market,manavgat haşere market,karaman haşere market,konya haşere market,kayseri haşere market,ısparta haşere market,burdur haşere market,denizli haşere market,izmir haşere market,aydın haşere market,bodrum haşere market,manisa haşere market,uşak haşere market,afyon haşere market,kütahya haşere market,balıkesir haşere market,çanakkale haşere market,edirne haşere market,keşan haşere market,lüleburgaz haşere market,kırklareli haşere market,tekirdağ haşere market,bursa haşere market,istanbul haşere market,bakırköy haşere market,kağıthane haşere market,küçükçekmece haşere market,nişantaşı haşere market,caddebostan haşere market,mecidiyeköy haşere market,taksim haşere market,fatih haşere market,beşiktaş haşere market,kadıköy haşere market,kocaeli haşere market,izmit haşere market,sakarya haşere market,adapazarı haşere market,düzce haşere market,bilecik haşere market,eskişehir haşere market,bolu haşere market,zonguldak haşere market,kastamonu haşere market,bartın haşere market,karabük haşere market,çankırı haşere market,çorum haşere market,amasya haşere market,tokat haşere market,bayburt haşere market,ankara haşere market,kırıkkale haşere market,yozgat haşere market,kırşehir haşere market,nevşehir haşere market,niğde haşere market,aksaray haşere market,sivas haşere market,kilis haşere market,osmaniye haşere market,gazinatep haşere market,kahraman maraş haşere market,şanlı urfa haşere market,diyarbakır haşere market,gümüşhane haşere market,samsun haşere market,terme haşere market,çarşamba haşere market,ordu haşere market,giresun haşere market,trabzon haşere market,rize haşere market, ardaşen haşere market,hopa haşere market,artvin haşere market,yusufeli haşere market,murgul haşere market,şavşat haşere market,ardahan haşere market,kars haşere market,ığdır haşere market,erzrum haşere market,erzincan haşere market,malatya haşere market,elazığ haşere market,tunceli haşere market,bitlis haşere market,bingöl haşere market,van haşere market,batman haşere market,siirt haşere market,hakkari haşere market,ağrı haşere market,şırnak haşere market,mardin haşere market,mardin ultrasonik haşere fare kovucu cihazlar, ultrasonik fare kovucu cihazlar,elektronik kovucular,fare kovucu cihaz,kuş kovucu cihaz,ultrasonic cihazlar,ultrasonic pest repeller.


fare ilaçlama, fare kovucu, fare kovucu cihaz, fare kovucu mersin, fare yakalama, ultrasonik fare kovucu, ultrasonik kovucular